Wednesday, August 12, 2009

Nταμούχαρη


5 comments:

  1. Bλέπω ένα ξαπλωμένο γίγαντα ή μου φαίνεται?
    Ελενα

    ReplyDelete
  2. Τώρα που το ξανακοιτάω ίσως και ένας ακόμα πίσω από τον πρώτο. Αν γυρίσουμε την εικόνα μία στροφή αριστερα.Τώρα πια μου είναι αδύνατον να δω την εικόνα στην πρώτη της μορφή.Και νομίζω οτι είναι αφάνταστα ωραιότερη.Ισως βέβαια καποιοι να μη το συμμεριστούν. Είναι εντελώς προσωπική μου γνώμη.
    Σας φιλώ όλους.
    Ελενα.

    ReplyDelete
  3. Τώρα που το λες, το βλέπω κι εγώ. Και για την αριστερή στροφή, έχεις δίκιο, σ΄αυτή τη θέση, ο ο πίνακας αποπνέει εξαιρετική τρυφερότητα.

    Βαντ

    ReplyDelete
  4. καλησπέρα σας...

    δεν ξέρω τι βλέπετε εσείς, εγώ πάντως βλέπω τον πίνακα νταμούχαρη που μου έχει αρέσει περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον όλα αυτά τα χρόνια! εχει αυτό το κατιτίς σουρεάλ στον φωτισμό που ταιριάζει στην ψυχοσύνθεσή μου...τι να πώ?! εύγε (παλιοπινελάτζες...ε παλιοπινελάτζες!)
    Μπαμπέτ

    ReplyDelete
  5. Ναι ειναι γεγονος οτι αν βαζαμε ολες τις νταμουχαρες στη σειρα αυτος ειναι ενας απο τους ωραιοτερους.Στην αρχη και εγω το ιδιο ειπα. Και επειδη μου αρεσε πολυ και τον κοιτουσα συχνα και επειδη φετος μου ελειψε τοσο πολυ το Πηλιο και ξαναγυρνουσα σε αυτον (μαλλον επειδη ειναι τοσο ωραίος)για να ξαναζησω παλιες στιγμες,το μυαλο μου ξεστρατισε και είδα άλλα πράγματα.
    Τοσα χρονια τι καναμε εμείς? (οχι ολοι δηλαδη αλλά κάποιοι απο μας)
    Ελενα

    ReplyDelete